Volg Ons

Online Backup

Betrouwbare backup noodzaak

De noodzaak van een goede backup blijkt pas op het moment dat u hem nodig heeft en vaak loopt dit op een teleurstelling uit. Een van de meest voorkomende reden voor het niet terug kunnen halen van data is dat men wel trouw de tapes in de tapedrive heeft geplaatst maar nooit de moeite heeft genomen om de logfiles te bekijken of om eens een test Restore uit te voeren. Vaak blijken tapes beschadigd en of niet meer leesbaar of men heeft de noodzakelijke data niet meegenomen binnen de backup routine.


Voor slechts € 25,50 per maand heeft u al de beschikking over 50 Gigabyte opslagruimte.

 

 

Backup van Microsoft Exchange:

Hot backup van Microsoft Exchange database.Exchange backup via Microsoft Exchange API.Dagelijkse backup van uw exchange database is mogelijk.

Backup van MS SQL:

Voor het maken van een backup van uw MS SQL database is een standaard plugin beschikbaar.Hot backup van Miscrosoft SQL database.Geschikt voor MS SQL 2000 en MS SQL 2005.Er wordt gebruik gemaakt van Microsoft SQl Server APIDagelijkse backup van uw MS SQL database is mogelijk.

Beveiliging

Alle communicatie tussen uw Server, PC of Laptop en de BackUp Server vindt plaats via een SSL verbinding. Hierdoor bent u gewaarborgd van dezelfde beveiling als bij Internet bankieren ongeacht het feit dat uw data via het publieke netwerk wordt verzonden.

Encryptie

Alle backup data word eerst gecomprimeert en in Zip formaat opgeslagen en hierna versleutelt via een encryptie sleutel. Pas dan zal de data naar de backup server worden verzonden.De gebruikte encryptie is AES (Advanced Encryption Standard), dit is een 128 bit encryptie technologie. U bent de enige die de beschikking heeft over deze encryptie sleutel. U bent hierdoor ook de enige die de backup data kan openen op de Backup Server.De encryptie sleutel zal nooit via het internet worden verzonden. De key blijft op uw computer of server en op geen enkele andere plaats.

Zorg dat u de encryptie sleutel op een betrouwbare plaats veilig stelt!
 

kamagra bestellen Zie hier nu
Bezoek hier https://pillen-zonder-voorschrift.com/